Skiskyttere på tur til Bortelid

Søndag 6.februar satte 7 løpere kursen for Bortelid, til KM for Agder skiskytterkrets, der det var sprint som stod på programmet.

Deltakere fra Tonstad IL: Thorvald Hompland, Karen Hompland, Siri Ann Risnes, Simen Mathias Risnes, Torje Tonstad, Sondre Haugen og Håvard Haugen (på bildet er også trener Camilla Ingebretsen og Ådne Hompland)

Siden Tonstadløperne stort sett deltok i de yngste klassene, var det ikke kretsmesterskap for disse. De gikk vanlige kretsrenn, uten kåring av vinnere. Unntaket var Siri Ann Risnes, som ble kretsmester i sin klasse – gratulerer!

Det var en flott dag på Bortelid, som ble en fin felles tur for de unge skiskytterne i Tonstad IL. De aller fleste renn som disse utøverne deltar på avvikles på vår flotte hjemmearena på Feed. Det er på de aller fleste måter positivt. Vi kan allikevel ikke stikke under en stol at en felles tur til et renn på ”bortebane”, gjør noe for det sosiale fellesskapet. Det er derfor svært verdifullt med en slik tur, og vi håper vi får dette til flere ganger med ennå flere deltakere.

 Vi gratulerer alle deltakerne med flott innsats, og satser på å se dere på mange treninger og renn fremover!

Foto: Marianne Hompland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *