PRESENTASJON AV TONJE MOEN . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

11. Tonje Moen
Navn: Tonje Moen
Fødselsdato: 15.11.98.
Min første fotballklubb: Tonstad IL.
Draktnummer: 19.
Ønske posisjon: Back.
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 9 år.
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner, familie og sove.
Hva er min favoritt mat? Pinnekjøtt, taco og pizza.
Hva gjør meg glad? Shopping, venner og familie.
Hva gjør meg trist? Når andre ikke har det bra.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bedre teknisk, bli raskere og få bedre kondisjon.

Trenerens beskrivelse:
Tonje Moen er ei jeg ikke har vært trener for så lenge, men ca 1-1,5 år er nok til å få dannet seg et solid inntrykk. Tonje har gått fra å være ei litt forsiktig jente til å bli ei jente som spiller med langt større autoritet enn tidligere. Om dette er fordi hun er mer sikker på hva hun skal gjøre eller om det er fordi hun biter tennene mer i sammen er usikkert, men det er uansett ikke noen tvil om at jenta har blitt mer bestemt i spillestilen.

Når hun kan kombinere det med en god pasning fot så er hun en solid back for Tonstad J19. Hun har nok i løpet av det siste året blitt pushet litt på grensa i forhold til komfortsonen. Men når det er sagt så så er det få jenter som har hatt en så stor og fin utvikling som Tonje det siste året. Fysikken er også solid så skal man forbi Tonje med ball så må man være så kjapp at man kan få løpt i fra henne og det er ingen lett sak.

Utenfor banen er Tonje en annen person. Da ser vi mer den forsiktige siden med et lite smil på lur. Tonje er ei flott jente å ha med i gruppa. Med Tonje på laget så får man lojalitet, masse treningsiver og en flott bidragsyter både på og utenfor banen. En perfekt lagspiller å ha med i gruppa.

Nå legger vi ut bilde av alle spillerne så Tonje er ikke noe unntak, men hun har ved enkelte anledninger vist at hun ikke liker fotografering helt. Samtidig stiller hun tidvis gladelig opp for fotografering så jeg har ikke helt klart å bli klok på Tonje og hennes ”fobi” for fotografering