PRESENTASJON AV STINE GJERDE . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

12. Stine Gjerde
Navn: Stine Gjerde
Fødselsdato: 19.07.98
Min første fotballklubb: Flekkefjord FK
Draktnummer: 7
Ønske posisjon: Midtforsvar.
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 7
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner og se på tv-serier.
Hva er min favoritt mat? Kebab og Wok
Hva gjør meg glad? Være med venner og familie
Hva gjør meg trist? Å se en trist film eller å se andre ha det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Ønsker å få bedre overblikk og ta bedre valg på banen.

Trenerens beskrivelse:
Stine Gjerde er fra Flekkefjord. Det gjør at hun kommer i fra en annen kultur enn den vi har på Tonstad. Men Stine er tilpasningsdyktig og sakte men sikkert har hun blitt en veldig god midtstopper. Allerede i sin første sesong som midtstopper så viste hun at hun kan håndtere gode spillere i 3 div senior.

Nå spiller vi ”et hakk” lavere og da blir hun naturligvis enda mer synlig. Men for å holde henne på ”tå hev” så har hun fått nye utfordringer. Hennes nye utfordring er å bli en ”moderne” midtstopper. En spiller som kan bidra offensivt med gode pasninger og tidvis også bli med fremover. I hele vinter har hun jobbet målbevisst med dette og det er stadig synlig forbedring. Ved hjelp av stadig bedre teknikk, bedre tilslag på ball og en bedre spilleforståelse så nærmer hun seg en moderne midtstopper i spillestilen.

Stine sin største styrke er nok fart og taklingsstyrke. Det er få spillere som løper i fra Stine og det er mange spillere som har fått kjenne på hennes kompromissløse taklingsevne. Dessverre er det også i de situasjonene hun selv tidvis skader seg, men forhåpentligvis blir man klokere med erfaring og man lærer seg en spillestil som ivaretar hennes helse. Med hennes aggressive spillestil er hun nok alle spissers mareritt, men Tonstad J19 er veldig takknemlig for å ha henne med.

Mitt første møte med Stine (9 klassing) var ei forferdelig ustrukturert jente på banen. Hvis hun spilte midtstopper så kunne hun godt dukke opp både på venstre og høyre back underveis kampen. Dette har hun heldigvis klart å få litt struktur på så nå er hun lettere for medspillerne å spille med. En annen side jeg også fikk merke var hennes humor / selvironi Uttrykksikonet smile

Stine skal en gang i tenårene ha gått på en lyktestolpe. Etter den tid fikk hun visst kallenavnet Stine Stolpe. Da jeg fikk min første kontakt med Stine og spurte litt om fødselsdato, fult navn osv så oppgav hun Stine Stolpe Gjerde. Det tok faktisk over et år før jeg oppdaget at hun ikke het ”Stolpe” til mellomnavn. Det forteller veldig mye om Stine . En skikkelig humørspreder vi stortrives med å ha med oss i gruppen.