Presentasjon av spiller Ida K Netland. Jente 19 spiller på Tonstad IL 2016.

01. Ida Netland

Navn: Ida K Netland
Fødselsdato: 24.01.97
Min første fotballklubb: Kvinesdal
Draktnummer: 14
Ønske posisjon: Ving
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 7 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner, se på tv, være med familien.
Hva er min favoritt mat? Taco og pannekaker.
Hva gjør meg glad? Å få til ting jeg har jobbet for.
Hva gjør meg trist? Blir lei meg når andre er lei seg.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bli sterkere og bli bedre en mot en.

Trenerens beskrivelse:
Ida Kristine Netland er goalgetteren på laget. Det virker til å ligge naturlig for henne. Fra dag en i klubben så har hun scoret mål. Kombinasjonen hurtighet og bra tilslag virker til å være nøkkelen til mange av målene.
Ida vil også være en av to kapteiner på laget i år.

Ida har utviklet seg i fra å være ei forsiktig jente som gjorde lite av seg til å vise mer og mer lederegenskaper. Hun har blitt tryggere på seg selv og har takket ja både til både treneroppdrag, styreverv og kapteinsbindet. Det hadde få trodd om Ida etter å ha sett henne i 1 klasse ved SVS.

Gjennom sin naturlige og eksemplariske væremåte så er hun en naturlig leder. Ei som er populær blant spillerne og som har sunne og gode holdninger/verdier i bunn. Ida er en kjempe lagspiller å ha med seg og hun er ikke en type som mister bakkekontakten selv om hun er toppscorer i et lag. Hun har evne til å se alle og hun har evne til å sette seg inn i andres situasjon. Når man blander alt dette i tillegg til god selvinnsikt og ganske god selvtillit så blir det bra. Vi er kjempestolte av å ha ei som Ida som kaptein på laget.