PRESENTASJON AV Silje Haughom . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016.

05. Silje Haughom
Navn: Silje Haughom
Fødselsdato: 06.05.00
Min første fotballklubb: Tonstad
Draktnummer: 5
Ønske posisjon: defensiv midtbane eller midtstopper
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Slappe av, være med venner og å se på serie
Hva er min favoritt mat? Komper og pinnesteik
Hva gjør meg glad? Og oppnå nye ting og å vere med venner.
Hva gjør meg trist? Og ikkje klare noko og å se andre som ikkje har det bra
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Få bedre overblikk og klare å gå med ballen selv

Trenerens beskrivelse:
Silje Haughom er en ”allrounder” på laget. Kan beherske mange posisjoner på banen og det har hun bevist gjennom midtstopper, keeper, back, defensiv midtbane. En allrounder har som regel ikke store svakheter eller styrker, men noe vil nok alltid være fremtredende.

Silje har brukt en del timer på en fotballbane og øvet på tilslag. Det gjør at hun har en sikker og god frispark fot. Det er som oftest på den måten hun scorer mål de gangene hun scorer mål. Ellers er også fotballforståelsen (spesielt den defensive) bra utviklet i forhold til alder.

Silje er ei sosial jente som glir godt inn i laget. Silje er også en lagspiller og er med sin væremåte ansvarsfull, pliktoppfyllende og nøyaktig. Når hun tar disse egenskapene med seg inn i fotballspillet så er det en dyktig ”ryddepike/”feier”/defensiv midtbane” som de kaller det i fotballspillet. Kombinert med en solid styrke så rydder hun godt unna på midtbanen for så å gi ballen til mer kreative og tekniske spillere som kan skape målsjanser fremover. Ofte er man avhengig av en til to slike spilletyper i et lag for at laget skal bli riktig balansert og for å få frem de kreative og målfarlige spillerne. Denne rollen behersker Silje på en veldig god måte.