PRESENTASJON AV MERETE KVELLO . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

16. Merete Kvello

Navn: Merete Kvello
Fødselsdato: 12.07.01
Min første fotballklubb: Tonstad
Draktnummer: 18
Ønske posisjon: midtstopper
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner og sjå på serier + slappe av
Hva er min favoritt mat? Taco
Hva gjør meg glad? Å oppnå målene eg setter meg, å være med venner
Hva gjør meg trist? Å sjå at andre har det vondt
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Få bedre overblikk og tørre å gå meir med ballen

Trenerens beskrivelse:
Merete Kvello er nr 2 av 2001 hospitantene som blir presentert. Hun har sin styrke i en enorm treningsiver, en solid fysisk styrke og et sett med verdier/holdninger som er veldig forenelig med et lagspill.

Merete har fulgt J19 laget fullt helt i fra starten av 2016 oppstarten. I løpet av den tiden har hun kun mistet èn trening/kamp fra å ha 100% oppmøte. Dette skjedde pga obligatorisk konfirmasjonstiltak. Det vitner om en veldig treningsiver og et godt grunnlag for utvikling. Utvikling kan vi også se hos Merete. Det er en stor overgang å ha spilt J14 fotball og så hopper man rett over i et J19 miljø. For Merete sin del er det nok tempoet i spillet som er den største utfordringen. Men vi ser stadig fremgang og det er naturlig at det vil ta litt tid.

Styrken har hun allerede intakt og den er solid. Kommer hun i situasjoner hvor dueller er viktig så kan man se allerede nå at nivået er inne. Moro å se at så unge spillere kan markere seg i dueller i en så tidlig alder.

Når det gjelder holdningene til det hun holder på med så synes de å være veldig bra. Hun er ydmyk og tar til seg veiledning, hun er treningsvillig og hun er villig til å ta på seg nye utfordringer. Kombinasjonen av alle disse fine holdningene gjør at hun har hatt en fin utvikling og hun vil fortsette å få en fin utvikling. Hun har fått prøvd seg litt i kamper for J19 og vi får håpe at det er en motivasjon for å fortsette det fine treningsarbeidet hun har begynt på.

Jeg er overbevist om at Tonstad I.L vil få mye glede av Meretes kvaliteter i fremtiden.