Presentasjon av Marte Hansen . Jente 19 Spiller På Tonstad I.L 2016.

03.  Marte Hansen
Navn: Marte Hansen
Fødselsdato: 04.02.97
Min første fotballklubb: Havørn UIL
Draktnummer: 10
Ønske posisjon: Ving
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Se på TV-serier, spise mat, være med venner og familie.
Hva er min favoritt mat? Taco og pizza (brownies).
Hva gjør meg glad? Når eg ser at folk har det bra.
Hva gjør meg trist? Når folk er lei seg eller har det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bli tøffere og raskere.

Trenerens beskrivelse:
Marte R Hansen er J19 lagets ”Messi”. Ingen dribler som henne og ingen likner mer på den lille argentineren i spillestil som vår Marte. Min første opplevelse av Marte var som følger (hun er født i 2000, det samme året som min datter Silje – derfor har jeg sett henne mange år).

Året var ca 2007. Jentene født i 2000 var i ferd med å skille seg fra guttene (2000 mod) med egne treninger og kamper på denne tiden. Jentene var veldig spente på hvordan dette ville gå siden ingen jenter hadde scoret mål noen gang på trening. Nå skal det sies at guttene i dette årskullet var bra så det var ikke noe nederlag at ingen jenter hadde klart å score mål. Uansett så kom ryktene om at det skulle komme ei ny jente (Marte) fra Nord-Norge.

Marte kom på første trening og vi håpet hun kunne tilføre laget noe nytt. Noe av det første gjør er å snappe ballen, dribler av et par spillere og setter ballen i mål. Det så ut som om det skulle være noe av det mest naturlige man gjør på en trening Uttrykksikonet smile. Spillere på begge lag sto igjen i «sjokk». Ei jente hadde scoret et mål, men Marte gav seg ikke der. Hun satte liksågodt både 2 og 3 før hun gav seg. Det verste er at det ser så lett ut og hvis man spør henne «hvordan klarer du det», så vet hun det ikke selv. Hun bare gjør det. Det ligger som en refleks i ryggmarken.

Siden 2007 så har hun fortsatt på samme vis. Vel og merke plaget med litt vokseskader, men driblingene, kroppbeherskelsen og de kjappe vendingene har hun fortsatt. Etter Martes inntreden så ble liksom laget mer komplett. Da hadde man det meste i laget og når man da får hele dette laget opp på J19 så ser det veldig lovende ut.

Marte er også en veldig humørspreder. Ikke sikkert på om hun gjør det bevisst eller om det er dårlig hukommelse osv. Det finnes mange morsomme historier om Marte, men vi skal ikke gå i dybden av dem her. For de som vil se ei jente som kan drible så må dere møte opp på vår kamper så vil Marte garantert vise seg frem litt.