PRESENTASJON AV LENA TJOMLID. JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

lena18. Lena Tjomlid

Navn: Lena Tjomlid
Fødselsdato: 04.07.01
Min første fotballklubb: Tonstad IL
Draktnummer: 16
Ønske posisjon: Høyre midtbane eller spiss
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år.
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Vere med venner
Hva er min favoritt mat? Laks og poteter.
Hva gjør meg glad? Venner, familie og fotball.
Hva gjør meg trist?
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Overblikk og andre småting som f.eks skyting og dribling.

Trenerens beskrivelse:
Lena er ”dribleren” av hospitantene. Med sitt lette steg og smidige tyngeoverføring så har hun dette som sin spesialitet. Hun er ikke så helt ulik Marte R Hansen i spillestilen og gode driblere er verdifullt i et lag så vi håper hun kan videre utvikle dette og bidra masse med dette på Tonstad laget i fremtiden.

En av grunnene til at hun er en god dribler er at hun er lett / kjapp på foten. Hun er kan være vanskelig å følge i retningsforandringene og vi så tidlig i vinter (innendørs) at man måtte være ”på hugget” om man skulle ha kontroll på Lena. Er man ikke konsentrert så er man fort på etterskudd og det er ingen fordel mot ei jente som er så lett i steget.

Som de andre hospitantene er også Lena veldig treningsvillig og treningsoppmøtet er helt i toppsjiktet. Gjennom dette gode treningsoppmøtet og egentreninger så ser vi at hun har små steg med fremgang gjennom månedene med oss. Lena har det nok litt ekstra tøft som hospitant da hun spiller i en posisjon som skal være ”skapende”. De som har spilt/sett en del fotball vet at det er mye ”lettere” å ødelegge for motstanderne (forsvar) enn å skape mål / målsjanser for eget lag (angrep). Men som sagt så ser vi fremgang og om hun våger å være tålmodig så vil vi se en publikums yndling i fremtiden.

Sosialt ser det også ut til at Lena har funnet seg fint til rette i gruppa. Hun har ingen problemer med å tilpasse seg gruppa og gruppa setter pris på Lena og det hun bidrar med. Foreløpig er hun som de andre hospitantene litt stille, men det er en naturlig ting og vi regner med hun gjør mer av seg når det har gått litt mer tid. Vi og klubben håper hun fortsetter den fine utviklingen og så gleder vi oss til tiden som kommer.