PRESENTASJON AV KAROLINE OUSDAL . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

14. Karoline Ousdal
Navn: Karoline Ousdal
Fødselsdato: 11.03.2000
Min første fotballklubb: Tonstad IL
Draktnummer: 23
Ønske posisjon: Back
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Vera me venna å slappa av.
Hva er min favoritt mat? Komle, kalkun å pinnesteig.
Hva gjør meg glad? Å sjå at alle rondt meg he d bra.
Hva gjør meg trist? Å sjå at andre he det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Få et bedre øveblilkk å bli bedre på å dribla.

Trenerens beskrivelse:
Karoline Ousdal er lagets største LAGSPILLER. En bedre lagspiller enn Karoline finner man ikke i gruppa. Hennes evne til å sette gruppa foran seg selv står det stor respekt av. Karoline har slitt med en del skader opp i gjennom årene og spesielt det siste året har vært tungt for henne. Med flere måneder på sidelinjen og tidvis minimal/ingen fremgang å spore i forhold til skadebildet så har hun likevel vært trofast mot fotball laget hun har hørt til. Stiller opp på trening, oppmuntrer og skryter av lagvenninner selv om hun ikke selv kan delta fysisk på treningene.

Denne sesongen så langt har vært en fin lærings kurve og en fin formstigning for Karoline da hun har klart å trene, men ikke kunnet trene det som resten av laget har trent. Likevel er det aldri noen sure miner å se på trening, selv om det er løping, styrke, kalde og mørke kvelder. Hun forsøker etter beste evne å bidra med det hun kan til enhver tid.

Etter lang periode med hard jobbing så har hun endelig fått begynt å spille kamper. Litt treningskamper med J19, og litt med J16. Det ser ut til å fungere ganske greit, selv om Karoline fortsatt kjenner at det er et stykke frem til den gode formen hun har hatt når hun har vært skadefri lenge. Det er kjekt å se systematisk og hardt arbeid over lengre tid ender opp i fotballkamper og idrettsglede. Vi håper denne trenden kan fortsette fremover så Karoline får spile mange flere kamper.

Karoline har også et godt humør og en veldig fin innstilling til det å være i en gruppe sosialt sett. Hun stiller seg alltid til disposisjon og er som oftest positiv til utfordringer. Karoline er også ei fornuftig jente som har et sunt og realistisk selvbilde som fotballspiller. Selv om ”hode” har lyst til å hoppe inn i kamp så sier fornuften at man kanskje skal vente litt til så man ikke blir skadet igjen. Hun kjenner også når hun mestrer oppgaver og når hun ikke gjør det. Dermed er det lett å samarbeide med Karoline om å finne utfordringer som er passe store for henne til enhver tid.