Presentasjon av Karen Hompland . Jente 19 Spiller På Tonstad I.L 2016.

02. Karen Hompland

Navn: Karen Hompland
Fødselsdato: 08.01.99
Min første fotballklubb: Tonstad IL
Draktnummer: 4
Ønske posisjon: Defensiv midtbane
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner, reise, shoppe, se på serie, spise mat og slappe av.
Hva er min favoritt mat? Taco eller komper og pinnekjøtt.
Hva gjør meg glad? Å få til ting og å være med venner.
Hva gjør meg trist? Å se andre som har det vondt+triste filmer.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Forbedre teknikk og overblikk + tørre å heade mer.

Trenerens beskrivelse.
Karen Hompland er lagets ”løpsmaskin”. Ingen matcher henne på det området og det er viktig å ha en slik type kapasitet i et lag. Når hun i tillegg er veldig rask så har hun mulighet til å dekke store områder i 90 min uten store problemer. Det er og har vist seg å være viktig veldig ofte.

Karen er den andre kapteinen på laget i år. Hun var kaptein på fjorårets J16 lag og den jobben løste hun så bra at selv om hun er ung så var det ingen grunn til å vurdere noe annet. Karen er også gjennom sin helt naturlige væremåte et godt forbilde. Punktlig, presis, humørspreder, kvalitetsbevisst, smilene og en positiv spiller. Det har hendt at hun har supplert pausepraten til treneren (meg) med en positiv kommentar hvis jeg har for mye negativt fokus. Sånne små ting er viktige detaljer Uttrykksikonet smile.

Karen har de siste årene hatt en veldig fin utvikling på det fotballtaktiske. Hun lærer fort og er generelt veldig klok. Dermed kan man stort sett gjennom muntlig instruksjon endre taktikk i en kamp gjennom en slik spillertype. Det er naturligvis viktig. En ”usynlig” matchvinner kan man kanskje kalle det. I hele fotballverden ser man at det er stort sett målscorerne som får mest oppmerksomhet. For meg som trener er de ”usynlige” matchvinnerne vel så viktige.