PRESENTASJON AV JULIE KARIN JOSDAL . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

17. Julie Karin Josdal
Navn: Julie Karin Josdal
Fødselsdato: 22.04.01
Min første fotballklubb: Tonstad
Draktnummer: 12
Ønske posisjon: Offensiv midtbane
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Slappe av og være med venner
Hva er min favoritt mat? Laks
Hva gjør meg glad? Å få til ting
Hva gjør meg trist? Triste filmer og når andre er lei seg
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bedre til å drible og skyte bedre

Trenerens beskrivelse:
Julie Karin Josdal er den av hospitantene som tidligst forsøkte seg i J19 sammenheng. Hun viste umiddelbart at hun er en spennende spiller for Tonstad I.L

Julie Karin har vist at hun fysisk matcher J19 spillerne på alle områder. Hun er ikke best på noen fysiske områder, men hun er god på både hurtighet, utholdenhet og styrke. Det er naturligvis en fordel når man skal spille med de eldre spillere.

Julie Karin er en veldig allsidig spiller. Hun har per i dag ikke vist at hun har noen ekstrem spisskompetanse på noen områder. Hun har heller ikke vist noen store svakheter. Det gjør at vi har brukt henne «alle» steder på banen. Hun behersker det å stå i mål og hun har scoret mål. Det er en grei bekreftelse på hennes allsidighet. Etter hvert vil nok en spissing av rolledyrkelse komme, men per i dag så har hun blitt fortalt at det er en form for «utdanning» å lære seg mange roller. Det tror jeg kan være en styrke for Julie og jeg er ingen stor tilhenger av å spisse rolledyrkingen for tidlig.

Julie har allerede laget mål i 11’er kamp. Vi ser alle hvor viktig mål er i fotballkamper så det er spennende når en ung spiller viser målteft på et nivå som er hakket høyere enn hennes normal hverdag. Det blir spennende å se om hun klarer å få utviklet denne egenskapen videre i fremtiden.

Ellers er Julie Karin en flott representant for gode holdninger både på og utenfor banen. Med en veldig treningsiver (både lagstreninger og egentreninger) og sunne holdninger til det meste så er det ei lett jente å jobbe med.