Presentasjon Av Juliane Nilsen Røynestad . Jente 19 Spiller På Tonstad I.L 2016.

06. Juliane Nilsen Røynestad

Navn: Juliane Nilsen Røynestad
Fødselsdato: 07.07.97
Min første fotballklubb: Flekkefjord FK
Draktnummer: 2
Ønske posisjon: Back
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 11 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner/familie og se fotball.
Hva er min favoritt mat? Kalkun.
Hva gjør meg glad? Være med venner og familie. Når Liverpool vinner fotballkamper og når jeg får til noe jeg har øvd/trent på.
Hva gjør meg trist? Når jeg ikke får til ting jeg har lyst til å klare og når Liverpool taper fotballkamper.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Ønsker å bli bedre fremover på banen og bli raskere.

Trenerens beskrivelse:
Juliane Røynestad er blant de eldste på laget, men som dere kan se på «alder jeg startet å spille fotball» så kan man se at hun ikke har mest erfaring. Juliane er derfor ei jente med moderat erfaring, men etter at hun begynte på Sirdal vgs så er der ikke noen tvil om at selvtilliten som fotballspiller har endret seg. Det gjør at hun har utviklet seg bra som fotballspiller, men kanskje vel så viktig så tørr hun å se på forandringer som muligheter og ikke noe «negativt».

Juliane har blitt utfordret på mange områder og det er heller ikke til å legge skjul på at det har skapt både frustrasjon og tårer. Men Juliane skal ha ros for at hun ikke har gitt opp og dermed ser vi ei jente som er tryggere på seg selv, er blitt en bedre fotballspiller og tørr å være seg selv. Juliane har aldri gledet seg til å spille fotballkamper sier hun. Nå har hun kommet til det steget at hun er i nærheten av tanken og det er jo en utvikling Uttrykksikonet smile

De områdene vi kan merke størst forskjell på Juliane og fotballferdigheter er 1 forsvarer rollen. Hun spiller tøffere og klokere. Når hun klarer å kombinere dette med god løpsferdigheter (både hurtighet og utholdenhet) så kan hun være en ganske «irriterende» spiller å ha på seg for motstanderen. Ellers har hun også utviklet et bra overblikk og ser gode pasningsløsninger på forholdsvis få berøringer.

Juliane er i tillegg en gledesspreder. Med sitt smil og sin væremåte så smitter det fort over positivisme og glede i resten av gruppa. Det er ikke så sjelden det skjer noe sprell der hvor Juliane er og det er viktig å ha humor også i hverdagen.