PRESENTASJON AV INGRID AMALIE KYDLAND . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

13. Ingrid Amalie Kydland
Navn: Ingrid Amalie Kydland
Fødselsdato: 07.03.1998
Min første fotballklubb: Tonstad IL
Draktnummer: 15
Ønske posisjon: Offensiv midtbane
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Trene og være med familie/venner
Hva er min favoritt mat? Taco og laks
Hva gjør meg glad? Være med familie og venner, å få til ting jeg har trent på
Hva gjør meg trist? Å se at noen rundt meg har det vondt
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Kondisjon, overblikk og hurtighet

Trenerens beskrivelse:
Ingrid Amalie Kydland er en lagets store skytterkonge. Så lenge jeg har kjent henne har hun alltid hatt en helt vannvittig skudd fot. Med et tilslag som er fullt på høyde med guttene så har vi ved flere anledninger spilt kamper hvor motstandere, trenere, publikum og for så vidt også medspillere bare har stått å beundret hennes prestasjoner. Bare i vinter satte hun både Eiger og Egersund på plass med sin skuddfot så hun er ”beryktet” i distriktet for sin skuddfot.

Videre har Ingrid A god offensiv spilleforståelse og ikke minst god teknikk. Hun ser ut til å like teknisk fotball og bidrar gjerne med et hælspark eller et overraskende moment. Det er viktig at et lag ikke blir forutsigbare og her er Ingrid en kreativ og god spiller å ha. Det er vanskelig å vite hvilket valg hun gjør og med et godt tilslag så har hun et bredere register å velge ut i fra. Det er få jenter man er redd for skyter fra 30 meter, men Ingrid kan godt gjøre det. Dermed er hun en vanskelig spiller å få tatt ut.

Ingrid har hatt et kort opphold i Flekkefjord, men vi er glad for å få henne tilbake. Sportslig sett fikk vi et mer allsidig lag ved å få henne tilbake og sosialt sett så er hun også en kjempe fin spiller å ha med i ei gruppe. Med et høyt trenings oppmøte, gode bidrag på trening og et godt humør/smil så blir det ”aldri” kjedelig der Ingrid er. Når i tillegg hun og Ida J har så konkurranse instinkt, men samtidig er så gode venninner så får man mye moro med Ingrid A (og Ida) på laget. Det setter vi veldig pris på.

Velkommen tilbake Ingrid. Kjekt å ha deg tilbake og så håper vi at du får en kanonsesong i din første sesong som utespiller med de eldste Tonstad jentene.