PRESENTASJON AV ELISABETH HAFTE . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016.

Elisabeth Hafte
Navn: Elisabeth Hafte
Fødselsdato: 03.10.98
Min første fotballklubb: Bakke IF
Draktnummer: 11
Ønske posisjon: Spiss
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Sove og være med venner.
Hva er min favoritt mat? Komper
Hva gjør meg glad? Venner
Hva gjør meg trist? Se andre har det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Hurtighet, skudd, spilleforståelse og overblikk.

Trenerens beskrivelse:
Elisabeth Hafte er gla jenta fra Sira og lagets muskelbunt. Ingen flytter på Elisabeth hvis hun ikke vil det selv. Med sin enorme styrke så er det mange forsvarsspillere som har fått kjenne på hennes robuste og tøffe spillestil. Selv forstår ikke Elisabeth hva hun gjør ”galt” når det til tider blåses frispark mot henne, men hun er rett og slett bare STERK .

Vi har sett mange gode fotballspillere opp i gjennom årene som føler seg ”bortdømt” av dommere pga solid fysikk.

Sist kamp så vi veldig godt Elisabeth sin gode fysikk. Da spilte hun en meget god og solid kamp mot Eiger J19. Da møtte hun et lag som spiller tøft, og i den kampen så selv de tøffeste Eiger jentene ut som ”småjenter”. Vi håper og tror Elisabeth kan fortsette å ta litt ekstra ansvar på laget siden hun begynner å bli blant de eldste på laget.

Elisabeth har fått lære at fotball handler mye om taktikk og forståelse. Sakte men sikkert kan vi se at hun har bedret spillet sitt og det er ekstra kjekt å se når samspillet med andre spillere rundt henne ”klikker bra”. I starten gikk det rett og slett for seint og feil prosenten på pasningsspillet var for høyt. Fortsatt kan det bli bedre, men det viktigste er å hele tiden ta små skritt fremover. Det har Elisabeth gjort og det er kjekt å se utviklingen.

Ellers er Elisabeth også ei jente med et godt humør. Det er veldig sjelden man ser ei sur og negativ Elisabeth. Hun har en god egenskap til å smitte dette ut på resten av gruppa så når man er med Elisabeth så blir det ofte godt humør. Det setter vi pris på. Det har nok også gjort at Elisabeth har ”glidd” godt inn i jente gjengen som er en miks av jenter fra Flekkefjord, Kvinesdal, Tonstad og Mydland/Sandvann.