PRESENTASJON AV EIRIN OVEDAL . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016.

09. Eirin Ovedal
Navn: Eirin Ovedal
Fødselsdato: 08.10.00
Min første fotballklubb: Tonstad
Draktnummer: 13
Ønske posisjon: Forsvar, midt.
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 5 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Netflix, ver me venna, slalom
Hva er min favoritt mat? Taco og fiskebolla
Hva gjør meg glad? Venna, familie, Maiken og co
Hva gjør meg trist? Å sjå at andre he det vondt
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Å hedda

Trenerens beskrivelse:
Eirin Ovedal er en pliktoppfyllende og lojal spiller. Slike spillere er ofte viktige for et lag da spesielt lojalitet er noe som er i ferd med å forsvinne fra dagens samfunn. Sånn sett passer nok Tonstad J19 og Eirin bra i sammen da samhold, lojalitet og hardt arbeid er viktige elementer i vår spillestil. Når Eirin i tillegg har evnen til å sette laget foran seg selv så blir hun bare en enda mer verdifull spiller for laget. Et eksempele på dette er:

Selv om Eirin ikke har klart å få ”fullt” treningsoppmøte (pga sykdom/skader) så er hun likevel tilstede på trening og ser på/trener alternativt/bidrar på annen måte om mulig. Hun er alltid tilgjengelig hvis man skulle trenge hjelp til noe. Det viser at hun både trives i gruppen og at hun har et ønske om at laget skal ha det bra. Sånt setter vi pris på.

På banen ser man mye av de samme tendensene. Gjennom årene har hun endret spillet sitt litt fra å være litt forsiktig til å tørre å trø til mer og mer. Det har sannsynligvis litt sammenheng med at hun har vokst litt, men det er også godt synlig at hun kan trø til i duellspille hvis hun ser at det er nødvendig. Om det er tungt eller ”koster litt smerte” så ofrer hun gjerne det for laget.

Eirin også en fin bidragsyter i gruppa utenfor det sportslige. Med godt humør, glimt i øyet og gode holdninger, så vet laget og Eirin å gjensidig sette pris på hverandre.