PRESENTASJON AV CONNIE MOEN . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016.

08. Connie Moen
Navn: Connie Moen
Fødselsdato: 12.07.99
Min første fotballklubb: Gyland IL
Draktnummer: 6
Ønske posisjon: Ving/kant.
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år.
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner og familien, spise mat og slappe av.
Hva er min favoritt mat? Taco, pizza og pannekaker.
Hva gjør meg glad? Det aller meste egentlig.
Hva gjør meg trist? Når andre har det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Jeg ønsker å få bedre kondisjon og forbedre teknikken!

Trenerens beskrivelse:
Connie Moen er lagets smiley. Hun smiler og er ”alltid” positiv. Hennes standard svar er ”det går bra”. Det gjør jo ikke alltid det, men det er vanskelig å være negativ når man er i sammen med Connie.

Connie har utviklet seg veldig som fotballspiller siden jeg ble kjent med henne. Hun spurt fint for noen år siden om hun kunne delta på en fotballskole som jeg var ansvarlig for. Deretter ”ballet” det på seg så hun ville spille for Tonstad etter hvert. Fra å være ei tynn, liten og forsiktig jente med litt begrensede ferdigheter både med og uten ball så har forandringene blitt store.

I dag har vi fortsatt ei forholdsvis ei tynn og forholdsvis liten jente, men på fotballbanen er forsiktigheten byttet ut med en ganske tøff spillestil. Videre så har hun fått bedre teknikk og spilleforståelse. Connie har også utviklet forståelsen for hvordan lagspillet fungerer og er dermed en flott spiller å ha med i ei gruppe.

Fra å være ei jente med litt begrensede ferdigheter så har hun utviklet seg til å bli en god fotballspiller som har vært med å bidra til en bronsemedalje i Dana cup (verdens 3dje største fotballturnering) og en gull medalje i Sander cup (norges nest største turnering). Ikke verst for den forsiktige jenta som kom å spurte om å få være med Tonstad.

Dessverre har hun vært plaget mye med skader, og selv om vi har sett henne spille regelmessig, så har det vært en del smerter i hverdagen. Nå er hun heldigvis operert og vi håper på en trenings hverdag som løfter henne enda et hakk sportslig. Vi håper og tror at Connie er tilbake til seriestart.