PRESENTASJON AV BENEDIKTE JOSDAL . JENTE 19 SPILLER PÅ TONSTAD I.L 2016

15. Benedikte JosdalNavn: Benedikte Josdal
Fødselsdato: 16.02.01
Min første fotballklubb: Tonstad I.L
Draktnummer: 8
Ønske posisjon: Back
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Være med venner og familie, slappe av og se på serier.
Hva er min favoritt mat? Komper og taco.
Hva gjør meg glad? Å få til ting + gode serier.
Hva gjør meg trist? Se andre som har det vondt.
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bedre venstre fot og flinkere å drible.

Trenerens beskrivelse
Benedikte Josdal er 2001 modell og en av flere hospitanter. Hun har sin styrke i spilleforståelse/intelligens og god løps utholdenhet.

Benedikte har de siste månedene hatt en veldig fin utvikling. På J19 laget har hun blitt omskolert til en mer defensiv spiller (J19 – back) enn på sitt eget lag (J16 – ving). Det har sin naturlige forklaring i at det er vanskeligere å skape noe på et J19 lag enn på et J16 lag (pga tempo og tøffere fysikk).

Når hun har fått litt erfaring så vil hun nok kunne bidra offensivt igjen enten som ving eller som offensiv back. Allerede nå kan vi se tendenser til at hun forstår hvordan hun skal bidra offensivt som back. Det er også her hennes gode spilleforståelse har hjulpet henne så hun mestrer de nye utfordringene bedre. Benedikte har rett og slett imponert veldig og har allerede fått sine første spilleminutt serien som startet nå i sist uke. Det er imponerende å se hvor bratt læringskurven til Benedikte har vært når det gjelder taktikk både på individuelt nivå, men kanskje spesielt på lagsnivå.

Med sin gode løpsutholdenhet har hun en viktig forutsetning på plass til å bli en god fotballspiller. Hun scorer helt i toppen på våre løpstester og hun var tidlig spent på hvor bra Marte Gyland (søskenbarnet) sin personlige rekord er på testen. Allerede nå så er hun i ferd med å matche henne så det spørs om hun ikke snart må vurdere høyere målsetning Uttrykksikonet smile. Tempoet i kroppen er også godkjent så det er ikke så ofte hun blir fraløpt på J19 laget.

Benedikte er veldig treningsvillig. Det er kun sykdom/skader som holder henne vekke i fra treninger. Dermed er hun en veldig god bidragsyter til fellesskapet med sitt høye treningsoppmøte. Benedikte er også lett å samarbeide med og veldig villig til å lytte til råd som kan gjøre henne bedre. En flott spiller å jobbe med for en trener.