Presentasjon Av Beate Vatnedal . Jente 19 Spiller På Tonstad I.L 2016.

07. Beate Vatnedal
Navn: Beate Vatnedal
Fødselsdato: 03.03.00
Min første fotballklubb: Tonstad
Draktnummer: 25
Ønske posisjon: Høyre ving.
Hvor gammel var du når du begynte å spille organisert fotball? 6 år
Hva liker jeg best å gjøre når jeg ikke spiller fotball? Ver med familie og venner, sjå på tv, reise, spille gitar, synge og trene
Hva er min favoritt mat? Skinkegrateng eller makaroni og pølse.
Hva gjør meg glad? Å få til någe eg har øvd på
Hva gjør meg trist? Å sjå andre ha det vondt
Hva ønsker jeg å bli bedre til som fotballspiller? Bedre ein mot ein, bedre teknisk, tøffere»

Trenerens beskrivelse:
Beate Ovedal er «arbeidsjernet» i laget. Hun har en veldig uredd spillestil og det virker som om det er bare greiere jo hardere man må jobbe. Det er en litt annerledes innstilling en folk flest, men naturligvis en veldig viktig innstilling og spesielt når flertallet ikke helt deler denne tanken. Det gjør at Beate spiller med en enorm energi i spillet og gjerne med hele kroppen. Om hun faller så reiser hun seg bare opp igjen og forsøker igjen. En slik spillertype som «går først i krigen». Ingen typisk jente innstilling, men likevel utrolig viktig i et lag og kanskje spesielt i et jentelag.

Beate er også en hurtig spiller og kombinasjonen god løpsutholdenhet, hurtighet og «like å jobbe hardt» så har hun vært en god kantspiller for oss. Kommer seg ofte forbi spillere og skaper dermed farlige målsjanser. Jenter som kan passere motstandere 1 vs 1 har vi ikke for mange av og det er nok også noe som jentefotballen generelt kunne hatt mer av. Beate har også scoret noen mål i karrieren sin så hun er ikke fremmed med den følelsen heller.

Ellers er Beate en pålitelig og grundig jente. I alt hun foretar seg så er gjøres det ordentlig. Høyt konsentrasjonsnivå, bra kvalitet og punktlighet i det hun gjør. Dette i kombinasjon med godt humør gjør at hun er ei høyt verdsatt jente i gruppa.