31.05.17: Jenter 19 Kamp: Tonstad – Bryne: 3 – 0

 

Hoppende glade Tonstad J19 jenter har i går  kveld vunnet en fortjent 3-0 seier mot Bryne. Målene ble scoret av Elisabeth Hafte, Marte Hansen og Ida Josdal.

Det var mange gode prestasjoner i denne kampen og ekstra gledelig var det at vi begynner å kjenne igjen et offensivt spill som vi ønsker å stå for.

Vingene våre fungerer veldig godt i dag og mye blir skapt av dem. Midtbanen vår har hatt litt utfordringer med å dekke nok rom i sammen. Dette har kommet seg veldig og i forsvaret spiller 2 stk 2001 modeller på uvante plasser. Det løser Lena Tjomlid og Benedikte Josdal på en utmerket måte. Benedikte spiller som om hun skulle ha spilt der «hele livet» sitt. Sammen med Karen Hompland og Beate Vatnedal løste forsvarsfireren det meget bra i fra første minutt.

Generelt kommer vi til flere målsjanser nå enn tidligere og måten det blir gjort på er også med bedre kvalitet enn vi har sett tidligere. Vi har til nå slitt veldig med pasningene og samspillet. I dag fikk vi se kombinasjoner mellom Connie Moen, Elisabeth Hafte, Ida Josdal og Marte Hansen som holder høyt nivå. Håper vi får se dette igjen allerede 2 pinsedag når vi reiser til Randaberg for ny seriekamp.

Gratulerer jenter med et flott resultat og ikke minst et spill som varmer folk som liker å se et spillende og underholdende lag.

Trener Øyvind Skadberg.